Ulei pur de Baobab | părerea mea


L-ați tot văzut amintit la mine pe canal, așa că acum era timpul să-i fac un review dedicat doar lui, uleiului pur de Baobab, de la Secom.
Uleiul pur de Baobab este un ulei obținut prin presare la rece a semințelor de Baobab obținute din culturi organice. Acest minunat ulei conține: ulei din semințe organice de Baobab 99,5% și Vitamina E. Doat atât conține, de aceea este un ulei pur, un ulei organic, un ulei minunat care poate fi folosit pentru îngrijirea tenului, a pielii sau a părului.

Baobabul este cunoscut în Africa ca și ”copacul vieții” și era folosit de femei tradiționale ca să-și protejeze pielea de apriga vreme savaiană. Acest ulei este bogat în acizi grași esențiali și vitamine precum Vitamina A, D, E și F care nu lasă nici o peliculă grasă pe piele. Este un ulei foarte hidratant și hrănitor, prevenind deshidratarea pielii și a părului.

Datorită vitaminelor și acizilor grași pe care îi conține, uleiul pur de baobab este recomandat și folosit pentru a prevenii îmbătrânirea pielii, pentru a trata pielea flască și deshidratată. De asemenea, specialiștii îl recomandă persoanelor cu piele atopică.

Este un ulei mai scump, decât cele tradiționale pentru că procesul de presare la rece este unul mai deosebit care nu deteriorează calitatea uleiului rezultat, este procedeul care păstrează toate proprietățile semințelor din care a fost obținut uleiul, iar calitatea uleiul rezultat este una pură, organică.

Uleiul de Baobab poate fi găsit în farmacii, magazine naturiste, magazinele Secom sau online (link). În farmacii, se poate aduce la comandă dacă nu îl au pe stoc. 
Îl recomand cu toată încrederea.

Ați auzit până acum de uleiul de baobab? Ce știți despre el?

Aștept să ne întâlnim și pe: 
Subscribe by Email ♥ Snapchat: debora_tentis

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.