#7zile1brand Farmec Gerovital | părerea mea


Unele dintre voi știți deja că în luna Noiembrie și Decembrie am creat un program prin care timp de 7-14 zle am folosit doar produsele unui singur brand.

Proiectul a început mai ușor, dar e zi ce trece a devenit tot mai greu datorită prea multor produse schimbate și întocmai cele mai potrivite pentru tenul meu. Din acest motiv, săptămâna farmec a început mai repede și azi pot să vă spun părerea mea despre produsele din imagine, anume, produsele pe care le-am folosit în ultimele 10 zile.

Sunt foarte fericită că am hotărât să cumpăr și să încerc aceste produse pentru că s-a dovedit a fii cele mai potrivite pentru nevoia tenului meu în această perioadă cu temperaturi scăzute.

Produsele cu acid hialuronic sunt produse nou lansate și am scris AICI un articol despre ele, iar părerea mea despre fiecare produs în parte, urmează să apară zilele viitoare. Ca și o părere generală, pot să vă spun că mi-au plăcut foarte mult, hidratează tenul, diminuează ridurile (pe bune) și lasă tenul elastic și fin.

Gelul spumant purifiant de curățare din gama Derma+ este tot un produs nou pentru mine, pe care l-am cumpărat pentru compoziția sa interesantă. Conține acid lactic și acid salicilic pe landă două complexe chimice dezvoltate de specialiștii Gerovital.

Despre cremele de ochi am mai spus părerea mea. Tratamentul antirid pentru ochi, frunte și buze i-am mai dat o șansă dar tot nu mi se potrivește, sau i-a trecut termenul și nu mai este deloc eficient, așa că am trecut la Crema Antirid pentru ochi din gama Gerovital H3 Retinol care mi se potrivește mai bine pentru că hidratează și hrănește.

Crema termică anticelulitică este o adevărată plăcere. Îmi place mult senzația de încălzire a locului unde este aplicat și după ce am folosit-o regulat câteva zile cași cremă de masaj, am simțit că pielea este mai suplă și pantalonii sunt mai largi pe pulpa piciorului. Fără alte măsurători, senzația este foarte plăcută.Ca și concluzie, mi-a plăcut mult această săptămână folosind aceste frumoase produse Gerovital. Între timp am mai folosit și crema de mâini ediție limitată de iarnă, tratamente pentru unghii și săpun lichid dar le-am încercat așa sporadic, nu zilnic, astfel că le voi dedica un alt articol după ce le mai folosesc.


Voi ce produse Gerovital - Farmec aveți acasă? Aștept să ne întâlnim și pe: 
Subscribe by Email ♥ Snapchat: debora_tentis

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.